Mina kusiner

Heejheej för en stund sen så kom mina kusiner Clara och Ludde och min gudfar Mikael!! dom skulle äta hos oss!! det var roligt jag kommer inte i håg vad det heter?? efter så gick vi utt en stund, alla vi det var roligt vi skulle kolla på majbranan nära oss!! Och sen efter en stund så gick vi hem till oss, Och på e film som heter Bert!! men jag sitter nu och bloggar,men snart ska jag också gå och kolla med mina kusiner!!men snart kommer min pappa med något som vi kan äta?men nu ska jag gå jag skriver mer sen eller i morgon??



//kram becca

God natt!!

God natt jag ska gå och sova nu!! det ska bli skönt!! jag tror att jag ska kolla på en film? men heejdå jag skirver i morgon för då har jag mycket att skirva om......

//kram becca<3

Jag och Hanna<3

 Här är min kompis Hanna<3 Här är jag och Hanna<3


Heehej bloggen!!

Heej jag har inte skrivt något i dag  för jag är sjuk, jag vet inte vad jag är för sjuk? men det är inte roligt,och jag kommer skriva i kväll så ni vet!! men nu så ska jag gå och sova!
Heejdå

//kram becca<3

















Ska snart gå och sova!!

Heejheej jag har varit vid datan och bloggat och gjort lite andra saker!!  nu så ska jag gå ner och kolla på tv en stund!! med mamma och pappa<3 sen ska jag gå och sova för jag ät trött!! god natt på er<3och min lille bror Samuel kom till mej och frågade om han fick sova hos mej?? och jag sa ja!! heejdå skriver i morgon!!!
//kram Becca<33Samuel<3

I dag...

Heej i morse så skulle jag och min mamma,på basket match!! det var roligt!! vi VANN!!! det var bra!!! men efter så duschade jag med de andra där!! efter så åkte vi hem.När jag kom hem så städade jag lite, sen så gick jag upp till mitt rum för att jag skulle byta om till ett par andra kläder! nu så ska jag ringa Hanna och fråga om vi kan vara? Heejdå Jag skriver mer sen!!!! jag lova det!<3

//kram becca<33

(två bilder på min katt)

 Här är min katt Tippen<3 jag älskar dig<33


Hejhej bloggen!

Hejhej! Nu har min kompis fixat min blogg ! Så ni vet det är inte jag! Visst den vart bra men ajg har en sån snäll kompis så jag kan bara säga till så fixar hon den bra vaa?? :)) hihi! ! Iaf jag haeter Rebecka och är 11år gillar dans och basket! Har en katt sj och den heter Tippen skit söt är han! allt om mej får inte prata mera nu haha kommentera gärna :))Här är hon http://hannalife.blogg.se som fixade min blogg! tack bästsis!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0